Maakohtainen suuntanumero Saudi-Arabia

Anna maan nimi tai maakohtainen suuntanumero:Maa:Saudi-Arabia

maakohtainen suuntanumero:

+966

00966

paikallinen kellonaika:

23:07

Ylimmän tason toimialue:

sa

Puhelinnumerohaku


Ohje käyttäjälle:
Maan numeron alussa oleva nolla pitää jättää pois. Näin ollen numerosta '02576 1122576' muuttuu kansainvälisen suuntanumeron kanssa muotoon '+966 2576 1122576'.


Paikkojen Saudi-Arabia suuntanumerot...

Maakohtainen suuntanumero Saudi-Arabia (suunta)


Saudi-Arabia -maakohtainen suuntanumero on +966 (00966). Jos olet Saudi-Arabia ulkopuolella ja haluat soittaa Al-Madinah, Tabuk, Al-Jawf, Yanbu, Turaif, Skaka, olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakohtainen suuntanumero, johon haluat soittaa. Saudi-Arabia maakohtainen suuntanumero on +966 (00966), joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Al-Madinah, Tabuk, Al-Jawf, Yanbu, Turaif, Skaka, olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +966 14 henkilön puhelinnumeroon. Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 122576 suuntanumero / suunta 014 ja maakoodille +966 valittava numero on +966 14 122576.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat. Vaihtoehtona numerosarjalle +966 14, joka sinun on lisättävä Al-Madinah, Tabuk, Al-Jawf, Yanbu, Turaif, Skaka, olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 00966 14. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 122576 suuntanumero / suunta 014 ja maakoodille 00966 (Saudi-Arabia) valittava numero on 00966 14 122576.

Jopa silloin, kun puhelu vastaanotetaan ulkomailta, soittajan numero saattaa salata palvelun, josta palveluntarjoaja veloittaa lisämaksun. Tällaiset puhelut tulevat usein Afrikasta - ts. puhelut maakoodilla +2xx - tarkoituksenaan houkutella soitetun osapuolen palauttamaan puhelun. Vastaamattoman puhelun palauttaminen tällaiseen numeroon johtaa usein korkeisiin maksuihin kyseiselle tilaajalle, jotka siirretään syöttipuhelun tehneelle yritykselle. Mitä kauemmin palautettu puhelu kestää, sitä korkeammat hinnat ovat. Siksi on oltava varovainen palautettaessa odottamattomia puheluita ulkomailta. Tilaajat tietävät usein kalliiden palvelunumeroiden etuliitteet kotimaassaan, mutta tällaisia palveluita ei yleensä ole mahdollista tunnistaa ulkomaisista puhelinnumeroista.

Jos tilaajaalle soitetaan matkapuhelinnumeroon, ei ole väliä missä maassa mobiililaite sijaitsee. Onko puhelu kansainvälinen puhelu ja onko maatunnus - tässä tapauksessa +966 (00966, Saudi-Arabia) - määritettävä, riippuu yksinomaan siitä, käyttääko soitettu mobiililaite matkapuhelinoperaattoria samasta maasta kuin soittaja. Mobiililaitteen sijainnilla ei ole merkitystä. Tietyissä olosuhteissa sijainti voi kuitenkin vaikuttaa suuresti puhelujen hintaan. Heti kun mobiililaite soittaa ulkomaiseen matkapuhelinverkkoon, verkkovierailumaksua kerääntyy. Nämä maksut maksaa kyseisen laitteen omistaja riippumatta siitä, onko hän soitettu osapuoli vai onko hän soittanut jollekin toiselle. Verkkovierailumaksut on suurelta osin poistettu Euroopan unionissa, joten lisämaksuja ei aiheudu käytettäessä mobiililaitetta toisessa Euroopan maassa. Euroopan unionin ulkopuolella tästä kuitenkin aiheutuu usein korkea lisämaksu. Verkkovierailumaksut ovat erityisen korkeat lentokoneissa ja laivoilla, joissa on matkapuhelinverkko. Siksi on suositeltavaa perehtyä etukäteen verkkovierailumaksuihin, kun olet ulkomailla, tai ottaa varovaisesti jättämällä laite lentotilaan koko matkan ajaksi.

Maakoodi Saudi-Arabia (Maan numero / maatunnus)