Maakohtainen suuntanumero Suomi

Anna maan nimi tai maakohtainen suuntanumero:Maa:Suomi

maakohtainen suuntanumero:

+358

00358

paikallinen kellonaika:

02:08

Ylimmän tason toimialue:

fi

Puhelinnumerohaku


Ohje käyttäjälle:
Maan numeron alussa oleva nolla pitää jättää pois. Näin ollen numerosta '01101 1111101' muuttuu kansainvälisen suuntanumeron kanssa muotoon '+358 1101 1111101'.


Paikkojen Suomi suuntanumerot...

Maakohtainen suuntanumero Suomi (suunta)


Suomi -maakohtainen suuntanumero on +358 (00358). Jos olet Suomi ulkopuolella ja haluat soittaa Oulu (Uleåborg), olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakohtainen suuntanumero, johon haluat soittaa. Suomi maakohtainen suuntanumero on +358 (00358), joten jos olet Ranska ja haluat soittaa Oulu (Uleåborg), olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +358 8 henkilön puhelinnumeroon. Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 1111101 suuntanumero / suunta 08 ja maakoodille +358 valittava numero on +358 8 1111101.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat. Vaihtoehtona numerosarjalle +358 8, joka sinun on lisättävä Oulu (Uleåborg), olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Ranska, voit myös käyttää numerosarjaa 00358 8. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 1111101 suuntanumero / suunta 08 ja maakoodille 00358 (Suomi) valittava numero on 00358 8 1111101.

Jopa silloin, kun puhelu vastaanotetaan ulkomailta, soittajan numero saattaa salata palvelun, josta palveluntarjoaja veloittaa lisämaksun. Tällaiset puhelut tulevat usein Afrikasta - ts. puhelut maakoodilla +2xx - tarkoituksenaan houkutella soitetun osapuolen palauttamaan puhelun. Vastaamattoman puhelun palauttaminen tällaiseen numeroon johtaa usein korkeisiin maksuihin kyseiselle tilaajalle, jotka siirretään syöttipuhelun tehneelle yritykselle. Mitä kauemmin palautettu puhelu kestää, sitä korkeammat hinnat ovat. Siksi on oltava varovainen palautettaessa odottamattomia puheluita ulkomailta. Tilaajat tietävät usein kalliiden palvelunumeroiden etuliitteet kotimaassaan, mutta tällaisia palveluita ei yleensä ole mahdollista tunnistaa ulkomaisista puhelinnumeroista.

Jos tilaajaalle soitetaan matkapuhelinnumeroon, ei ole väliä missä maassa mobiililaite sijaitsee. Onko puhelu kansainvälinen puhelu ja onko maatunnus - tässä tapauksessa +358 (00358, Suomi) - määritettävä, riippuu yksinomaan siitä, käyttääko soitettu mobiililaite matkapuhelinoperaattoria samasta maasta kuin soittaja. Mobiililaitteen sijainnilla ei ole merkitystä. Tietyissä olosuhteissa sijainti voi kuitenkin vaikuttaa suuresti puhelujen hintaan. Heti kun mobiililaite soittaa ulkomaiseen matkapuhelinverkkoon, verkkovierailumaksua kerääntyy. Nämä maksut maksaa kyseisen laitteen omistaja riippumatta siitä, onko hän soitettu osapuoli vai onko hän soittanut jollekin toiselle. Verkkovierailumaksut on suurelta osin poistettu Euroopan unionissa, joten lisämaksuja ei aiheudu käytettäessä mobiililaitetta toisessa Euroopan maassa. Euroopan unionin ulkopuolella tästä kuitenkin aiheutuu usein korkea lisämaksu. Verkkovierailumaksut ovat erityisen korkeat lentokoneissa ja laivoilla, joissa on matkapuhelinverkko. Siksi on suositeltavaa perehtyä etukäteen verkkovierailumaksuihin, kun olet ulkomailla, tai ottaa varovaisesti jättämällä laite lentotilaan koko matkan ajaksi.

Maakoodi Suomi (Maan numero / maatunnus)