Maakohtainen suuntanumero Tšekki

Anna maan nimi tai maakohtainen suuntanumero:

mistä soitetaan

mihinMaa:Tšekki

maakohtainen suuntanumero:

+420

00420

paikallinen kellonaika:

19:12

Ylimmän tason toimialue:

cz

Puhelinnumerohaku


Ohje käyttäjälle:
Kaupunkikohtaisen suuntanumeron ensimmäistä nollaa EI saa jättää pois. Numero '03504 1343504' muuttuu kansainvälisissä puheluissa muotoon '+420.03504 1343504'.


Paikkojen Tšekki suuntanumerot...

Maakohtainen suuntanumero Tšekki (suunta)


Tšekki -maakohtainen suuntanumero on +420 (00420). Jos olet Tšekki ulkopuolella ja haluat soittaa South Moravian, olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakohtainen suuntanumero, johon haluat soittaa. Tšekki maakohtainen suuntanumero on +420 (00420), joten jos olet Suomi ja haluat soittaa South Moravian, olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +420 54 henkilön puhelinnumeroon. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 2343504 suuntanumero / suunta 54 ja maakoodille +420 valittava numero on +420 54 2343504.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat. Vaihtoehtona numerosarjalle +420 54, joka sinun on lisättävä South Moravian, olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 00420 54. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 2343504 suuntanumero / suunta 54 ja maakoodille 00420 (Tšekki) valittava numero on 00420 54 2343504.

Jopa silloin, kun puhelu vastaanotetaan ulkomailta, soittajan numero saattaa salata palvelun, josta palveluntarjoaja veloittaa lisämaksun. Tällaiset puhelut tulevat usein Afrikasta - ts. puhelut maakoodilla +2xx - tarkoituksenaan houkutella soitetun osapuolen palauttamaan puhelun. Vastaamattoman puhelun palauttaminen tällaiseen numeroon johtaa usein korkeisiin maksuihin kyseiselle tilaajalle, jotka siirretään syöttipuhelun tehneelle yritykselle. Mitä kauemmin palautettu puhelu kestää, sitä korkeammat hinnat ovat. Siksi on oltava varovainen palautettaessa odottamattomia puheluita ulkomailta. Tilaajat tietävät usein kalliiden palvelunumeroiden etuliitteet kotimaassaan, mutta tällaisia palveluita ei yleensä ole mahdollista tunnistaa ulkomaisista puhelinnumeroista.

Jos tilaajaalle soitetaan matkapuhelinnumeroon, ei ole väliä missä maassa mobiililaite sijaitsee. Onko puhelu kansainvälinen puhelu ja onko maatunnus - tässä tapauksessa +420 (00420, Tšekki) - määritettävä, riippuu yksinomaan siitä, käyttääko soitettu mobiililaite matkapuhelinoperaattoria samasta maasta kuin soittaja. Mobiililaitteen sijainnilla ei ole merkitystä. Tietyissä olosuhteissa sijainti voi kuitenkin vaikuttaa suuresti puhelujen hintaan. Heti kun mobiililaite soittaa ulkomaiseen matkapuhelinverkkoon, verkkovierailumaksua kerääntyy. Nämä maksut maksaa kyseisen laitteen omistaja riippumatta siitä, onko hän soitettu osapuoli vai onko hän soittanut jollekin toiselle. Verkkovierailumaksut on suurelta osin poistettu Euroopan unionissa, joten lisämaksuja ei aiheudu käytettäessä mobiililaitetta toisessa Euroopan maassa. Euroopan unionin ulkopuolella tästä kuitenkin aiheutuu usein korkea lisämaksu. Verkkovierailumaksut ovat erityisen korkeat lentokoneissa ja laivoilla, joissa on matkapuhelinverkko. Siksi on suositeltavaa perehtyä etukäteen verkkovierailumaksuihin, kun olet ulkomailla, tai ottaa varovaisesti jättämällä laite lentotilaan koko matkan ajaksi.

Maakoodi Tšekki (Maan numero / maatunnus)