Maan numero Georgia

Anna maan nimi tai maan numero:Maa:Georgia

maakoodi / maan numero / maatunnus:

+995

00995

paikallinen kellonaika:

22:50

Ylimmän tason toimialue:

ge

Puhelinnumerohaku


Ohje käyttäjälle:
Maan numeron alussa oleva nolla pitää jättää pois. Näin ollen numerosta '06789 1456789' muuttuu kansainvälisen suuntanumeron kanssa muotoon '+995 6789 1456789'.


Paikkojen Georgia suuntanumerot...

Maakoodi Georgia (Maan numero / maatunnus)


Georgia -maakoodi / maan numero / maatunnus on +995 (00995). Jos olet Georgia ulkopuolella ja haluat soittaa Stepantsminda, olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodi / maan numero / maatunnus, johon haluat soittaa. Georgia maakoodi / maan numero / maatunnus on +995 (00995), joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Stepantsminda, olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +995 345 henkilön puhelinnumeroon. Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 3456789 suuntanumero / suunta 345 ja maakoodille +995 valittava numero on +995 345 3456789.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat. Vaihtoehtona numerosarjalle +995 345, joka sinun on lisättävä Stepantsminda, olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 00995 345. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 3456789 suuntanumero / suunta 345 ja maakoodille 00995 (Georgia) valittava numero on 00995 345 3456789.

Jopa silloin, kun puhelu vastaanotetaan ulkomailta, soittajan numero saattaa salata palvelun, josta palveluntarjoaja veloittaa lisämaksun. Tällaiset puhelut tulevat usein Afrikasta - ts. puhelut maakoodilla +2xx - tarkoituksenaan houkutella soitetun osapuolen palauttamaan puhelun. Vastaamattoman puhelun palauttaminen tällaiseen numeroon johtaa usein korkeisiin maksuihin kyseiselle tilaajalle, jotka siirretään syöttipuhelun tehneelle yritykselle. Mitä kauemmin palautettu puhelu kestää, sitä korkeammat hinnat ovat. Siksi on oltava varovainen palautettaessa odottamattomia puheluita ulkomailta. Tilaajat tietävät usein kalliiden palvelunumeroiden etuliitteet kotimaassaan, mutta tällaisia palveluita ei yleensä ole mahdollista tunnistaa ulkomaisista puhelinnumeroista.

Jos tilaajaalle soitetaan matkapuhelinnumeroon, ei ole väliä missä maassa mobiililaite sijaitsee. Onko puhelu kansainvälinen puhelu ja onko maatunnus - tässä tapauksessa +995 (00995, Georgia) - määritettävä, riippuu yksinomaan siitä, käyttääko soitettu mobiililaite matkapuhelinoperaattoria samasta maasta kuin soittaja. Mobiililaitteen sijainnilla ei ole merkitystä. Tietyissä olosuhteissa sijainti voi kuitenkin vaikuttaa suuresti puhelujen hintaan. Heti kun mobiililaite soittaa ulkomaiseen matkapuhelinverkkoon, verkkovierailumaksua kerääntyy. Nämä maksut maksaa kyseisen laitteen omistaja riippumatta siitä, onko hän soitettu osapuoli vai onko hän soittanut jollekin toiselle. Verkkovierailumaksut on suurelta osin poistettu Euroopan unionissa, joten lisämaksuja ei aiheudu käytettäessä mobiililaitetta toisessa Euroopan maassa. Euroopan unionin ulkopuolella tästä kuitenkin aiheutuu usein korkea lisämaksu. Verkkovierailumaksut ovat erityisen korkeat lentokoneissa ja laivoilla, joissa on matkapuhelinverkko. Siksi on suositeltavaa perehtyä etukäteen verkkovierailumaksuihin, kun olet ulkomailla, tai ottaa varovaisesti jättämällä laite lentotilaan koko matkan ajaksi.

Maakohtainen suuntanumero Georgia (suunta)