Maan numero Guinea

Anna maan nimi tai maan numero:

mistä soitetaan

mihinMaa:Guinea

maakoodi / maan numero / maatunnus:

+224

00224

paikallinen kellonaika:

11:39

Ylimmän tason toimialue:

gn

Puhelinnumerohaku


Ohje käyttäjälle:
Maan numeron alussa oleva nolla pitää jättää pois. Näin ollen numerosta '02096 1262096' muuttuu kansainvälisen suuntanumeron kanssa muotoon '+224 2096 1262096'.


Paikkojen Guinea suuntanumerot...

Maakoodi Guinea (Maan numero / maatunnus)


Guinea -maakoodi / maan numero / maatunnus on +224 (00224). Jos olet Guinea ulkopuolella ja haluat soittaa Kankan, olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodi / maan numero / maatunnus, johon haluat soittaa. Guinea maakoodi / maan numero / maatunnus on +224 (00224), joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Kankan, olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +224 3071 henkilön puhelinnumeroon. Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 8262096 suuntanumero / suunta 3071 ja maakoodille +224 valittava numero on +224 3071 8262096.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat. Vaihtoehtona numerosarjalle +224 3071, joka sinun on lisättävä Kankan, olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 00224 3071. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 8262096 suuntanumero / suunta 3071 ja maakoodille 00224 (Guinea) valittava numero on 00224 3071 8262096.

Jopa silloin, kun puhelu vastaanotetaan ulkomailta, soittajan numero saattaa salata palvelun, josta palveluntarjoaja veloittaa lisämaksun. Tällaiset puhelut tulevat usein Afrikasta - ts. puhelut maakoodilla +2xx - tarkoituksenaan houkutella soitetun osapuolen palauttamaan puhelun. Vastaamattoman puhelun palauttaminen tällaiseen numeroon johtaa usein korkeisiin maksuihin kyseiselle tilaajalle, jotka siirretään syöttipuhelun tehneelle yritykselle. Mitä kauemmin palautettu puhelu kestää, sitä korkeammat hinnat ovat. Siksi on oltava varovainen palautettaessa odottamattomia puheluita ulkomailta. Tilaajat tietävät usein kalliiden palvelunumeroiden etuliitteet kotimaassaan, mutta tällaisia palveluita ei yleensä ole mahdollista tunnistaa ulkomaisista puhelinnumeroista.

Jos tilaajaalle soitetaan matkapuhelinnumeroon, ei ole väliä missä maassa mobiililaite sijaitsee. Onko puhelu kansainvälinen puhelu ja onko maatunnus - tässä tapauksessa +224 (00224, Guinea) - määritettävä, riippuu yksinomaan siitä, käyttääko soitettu mobiililaite matkapuhelinoperaattoria samasta maasta kuin soittaja. Mobiililaitteen sijainnilla ei ole merkitystä. Tietyissä olosuhteissa sijainti voi kuitenkin vaikuttaa suuresti puhelujen hintaan. Heti kun mobiililaite soittaa ulkomaiseen matkapuhelinverkkoon, verkkovierailumaksua kerääntyy. Nämä maksut maksaa kyseisen laitteen omistaja riippumatta siitä, onko hän soitettu osapuoli vai onko hän soittanut jollekin toiselle. Verkkovierailumaksut on suurelta osin poistettu Euroopan unionissa, joten lisämaksuja ei aiheudu käytettäessä mobiililaitetta toisessa Euroopan maassa. Euroopan unionin ulkopuolella tästä kuitenkin aiheutuu usein korkea lisämaksu. Verkkovierailumaksut ovat erityisen korkeat lentokoneissa ja laivoilla, joissa on matkapuhelinverkko. Siksi on suositeltavaa perehtyä etukäteen verkkovierailumaksuihin, kun olet ulkomailla, tai ottaa varovaisesti jättämällä laite lentotilaan koko matkan ajaksi.

Maakohtainen suuntanumero Guinea (suunta)