Maan numero Italia

Anna maan nimi tai maan numero:Maa:Italia

maakoodi / maan numero / maatunnus:

+39

0039

paikallinen kellonaika:

7:28

Ylimmän tason toimialue:

it

Puhelinnumerohaku


Ohje käyttäjälle:
Kaupunkikohtaisen suuntanumeron ensimmäistä nollaa EI saa jättää pois. Numero '08900 1678900' muuttuu kansainvälisissä puheluissa muotoon '+39.08900 1678900'.


Paikkojen Italia suuntanumerot...

Maakoodi Italia (Maan numero / maatunnus)


Italia -maakoodi / maan numero / maatunnus on +39 (0039). Jos olet Italia ulkopuolella ja haluat soittaa Salerno, olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodi / maan numero / maatunnus, johon haluat soittaa. Italia maakoodi / maan numero / maatunnus on +39 (0039), joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Salerno, olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +39 0974 henkilön puhelinnumeroon. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 5678900 suuntanumero / suunta 0974 ja maakoodille +39 valittava numero on +39 0974 5678900.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat. Vaihtoehtona numerosarjalle +39 0974, joka sinun on lisättävä Salerno, olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 0039 0974. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 5678900 suuntanumero / suunta 0974 ja maakoodille 0039 (Italia) valittava numero on 0039 0974 5678900.

Jopa silloin, kun puhelu vastaanotetaan ulkomailta, soittajan numero saattaa salata palvelun, josta palveluntarjoaja veloittaa lisämaksun. Tällaiset puhelut tulevat usein Afrikasta - ts. puhelut maakoodilla +2xx - tarkoituksenaan houkutella soitetun osapuolen palauttamaan puhelun. Vastaamattoman puhelun palauttaminen tällaiseen numeroon johtaa usein korkeisiin maksuihin kyseiselle tilaajalle, jotka siirretään syöttipuhelun tehneelle yritykselle. Mitä kauemmin palautettu puhelu kestää, sitä korkeammat hinnat ovat. Siksi on oltava varovainen palautettaessa odottamattomia puheluita ulkomailta. Tilaajat tietävät usein kalliiden palvelunumeroiden etuliitteet kotimaassaan, mutta tällaisia palveluita ei yleensä ole mahdollista tunnistaa ulkomaisista puhelinnumeroista.

Jos tilaajaalle soitetaan matkapuhelinnumeroon, ei ole väliä missä maassa mobiililaite sijaitsee. Onko puhelu kansainvälinen puhelu ja onko maatunnus - tässä tapauksessa +39 (0039, Italia) - määritettävä, riippuu yksinomaan siitä, käyttääko soitettu mobiililaite matkapuhelinoperaattoria samasta maasta kuin soittaja. Mobiililaitteen sijainnilla ei ole merkitystä. Tietyissä olosuhteissa sijainti voi kuitenkin vaikuttaa suuresti puhelujen hintaan. Heti kun mobiililaite soittaa ulkomaiseen matkapuhelinverkkoon, verkkovierailumaksua kerääntyy. Nämä maksut maksaa kyseisen laitteen omistaja riippumatta siitä, onko hän soitettu osapuoli vai onko hän soittanut jollekin toiselle. Verkkovierailumaksut on suurelta osin poistettu Euroopan unionissa, joten lisämaksuja ei aiheudu käytettäessä mobiililaitetta toisessa Euroopan maassa. Euroopan unionin ulkopuolella tästä kuitenkin aiheutuu usein korkea lisämaksu. Verkkovierailumaksut ovat erityisen korkeat lentokoneissa ja laivoilla, joissa on matkapuhelinverkko. Siksi on suositeltavaa perehtyä etukäteen verkkovierailumaksuihin, kun olet ulkomailla, tai ottaa varovaisesti jättämällä laite lentotilaan koko matkan ajaksi.

Maakohtainen suuntanumero Italia (suunta)