suuntanumero.info
Maan numero Luxemburg

Maan numero Luxemburg

Anna maan nimi tai maan numero:Maa:Luxemburg

maakoodi / maan numero / maatunnus:

+352

00352

paikallinen kellonaika:

01:05

Ylimmän tason toimialue:

lu

Puhelinnumerohaku


Ohje käyttäjälle:
Kaupunkikohtaisen suuntanumeron ensimmäistä nollaa EI saa jättää pois. Numero '08900 1678900' muuttuu kansainvälisissä puheluissa muotoon '+352.08900 1678900'.


Paikkojen Luxemburg suuntanumerot...

Maakoodi Luxemburg (Maan numero / maatunnus)


Luxemburg -maakoodi / maan numero / maatunnus on +352 (00352). Jos olet Luxemburg ulkopuolella ja haluat soittaa Leudelange/Ehlange/Mondercange, olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodi / maan numero / maatunnus, johon haluat soittaa. Luxemburg maakoodi / maan numero / maatunnus on +352 (00352), joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Leudelange/Ehlange/Mondercange, olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +352 37 henkilön puhelinnumeroon. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 5678900 suuntanumero / suunta 37 ja maakoodille +352 valittava numero on +352 37 5678900.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat. Vaihtoehtona numerosarjalle +352 37, joka sinun on lisättävä Leudelange/Ehlange/Mondercange, olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 00352 37. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 5678900 suuntanumero / suunta 37 ja maakoodille 00352 (Luxemburg) valittava numero on 00352 37 5678900.

Jopa silloin, kun puhelu vastaanotetaan ulkomailta, soittajan numero saattaa salata palvelun, josta palveluntarjoaja veloittaa lisämaksun. Tällaiset puhelut tulevat usein Afrikasta - ts. puhelut maakoodilla +2xx - tarkoituksenaan houkutella soitetun osapuolen palauttamaan puhelun. Vastaamattoman puhelun palauttaminen tällaiseen numeroon johtaa usein korkeisiin maksuihin kyseiselle tilaajalle, jotka siirretään syöttipuhelun tehneelle yritykselle. Mitä kauemmin palautettu puhelu kestää, sitä korkeammat hinnat ovat. Siksi on oltava varovainen palautettaessa odottamattomia puheluita ulkomailta. Tilaajat tietävät usein kalliiden palvelunumeroiden etuliitteet kotimaassaan, mutta tällaisia palveluita ei yleensä ole mahdollista tunnistaa ulkomaisista puhelinnumeroista.

Jos tilaajaalle soitetaan matkapuhelinnumeroon, ei ole väliä missä maassa mobiililaite sijaitsee. Onko puhelu kansainvälinen puhelu ja onko maatunnus - tässä tapauksessa +352 (00352, Luxemburg) - määritettävä, riippuu yksinomaan siitä, käyttääko soitettu mobiililaite matkapuhelinoperaattoria samasta maasta kuin soittaja. Mobiililaitteen sijainnilla ei ole merkitystä. Tietyissä olosuhteissa sijainti voi kuitenkin vaikuttaa suuresti puhelujen hintaan. Heti kun mobiililaite soittaa ulkomaiseen matkapuhelinverkkoon, verkkovierailumaksua kerääntyy. Nämä maksut maksaa kyseisen laitteen omistaja riippumatta siitä, onko hän soitettu osapuoli vai onko hän soittanut jollekin toiselle. Verkkovierailumaksut on suurelta osin poistettu Euroopan unionissa, joten lisämaksuja ei aiheudu käytettäessä mobiililaitetta toisessa Euroopan maassa. Euroopan unionin ulkopuolella tästä kuitenkin aiheutuu usein korkea lisämaksu. Verkkovierailumaksut ovat erityisen korkeat lentokoneissa ja laivoilla, joissa on matkapuhelinverkko. Siksi on suositeltavaa perehtyä etukäteen verkkovierailumaksuihin, kun olet ulkomailla, tai ottaa varovaisesti jättämällä laite lentotilaan koko matkan ajaksi.

Maakohtainen suuntanumero Luxemburg (suunta)