Maan numero Portugali

Anna maan nimi tai maan numero:Maa:Portugali

maakoodi / maan numero / maatunnus:

+351

011351

paikallinen kellonaika:

14:25

Ylimmän tason toimialue:

pt

Puhelinnumerohaku


Ohje käyttäjälle:
Kaupunkikohtaisen suuntanumeron ensimmäistä nollaa EI saa jättää pois. Numero '02576 1122576' muuttuu kansainvälisissä puheluissa muotoon '+351.02576 1122576'.


Paikkojen Portugali suuntanumerot...

Maakoodi Portugali (Maan numero / maatunnus)


Portugali -maakoodi / maan numero / maatunnus on +351 (011351). Jos olet Portugali ulkopuolella ja haluat soittaa Castelo Branco, olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodi / maan numero / maatunnus, johon haluat soittaa. Portugali maakoodi / maan numero / maatunnus on +351 (011351), joten jos olet Yhdysvallat / USA ja haluat soittaa Castelo Branco, olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +351 272 henkilön puhelinnumeroon. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 122576 suuntanumero / suunta 272 ja maakoodille +351 valittava numero on +351 272 122576.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat. Yhdysvallat / USA käytetään numerosarjaa 011 numerosarjan 00 sijaan. Vaihtoehtona numerosarjalle +351 272, joka sinun on lisättävä Castelo Branco, olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Yhdysvallat / USA, voit myös käyttää numerosarjaa 011351 272. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 122576 suuntanumero / suunta 272 ja maakoodille 011351 (Portugali) valittava numero on 011351 272 122576.

Jopa silloin, kun puhelu vastaanotetaan ulkomailta, soittajan numero saattaa salata palvelun, josta palveluntarjoaja veloittaa lisämaksun. Tällaiset puhelut tulevat usein Afrikasta - ts. puhelut maakoodilla +2xx - tarkoituksenaan houkutella soitetun osapuolen palauttamaan puhelun. Vastaamattoman puhelun palauttaminen tällaiseen numeroon johtaa usein korkeisiin maksuihin kyseiselle tilaajalle, jotka siirretään syöttipuhelun tehneelle yritykselle. Mitä kauemmin palautettu puhelu kestää, sitä korkeammat hinnat ovat. Siksi on oltava varovainen palautettaessa odottamattomia puheluita ulkomailta. Tilaajat tietävät usein kalliiden palvelunumeroiden etuliitteet kotimaassaan, mutta tällaisia palveluita ei yleensä ole mahdollista tunnistaa ulkomaisista puhelinnumeroista.

Jos tilaajaalle soitetaan matkapuhelinnumeroon, ei ole väliä missä maassa mobiililaite sijaitsee. Onko puhelu kansainvälinen puhelu ja onko maatunnus - tässä tapauksessa +351 (011351, Portugali) - määritettävä, riippuu yksinomaan siitä, käyttääko soitettu mobiililaite matkapuhelinoperaattoria samasta maasta kuin soittaja. Mobiililaitteen sijainnilla ei ole merkitystä. Tietyissä olosuhteissa sijainti voi kuitenkin vaikuttaa suuresti puhelujen hintaan. Heti kun mobiililaite soittaa ulkomaiseen matkapuhelinverkkoon, verkkovierailumaksua kerääntyy. Nämä maksut maksaa kyseisen laitteen omistaja riippumatta siitä, onko hän soitettu osapuoli vai onko hän soittanut jollekin toiselle. Verkkovierailumaksut on suurelta osin poistettu Euroopan unionissa, joten lisämaksuja ei aiheudu käytettäessä mobiililaitetta toisessa Euroopan maassa. Euroopan unionin ulkopuolella tästä kuitenkin aiheutuu usein korkea lisämaksu. Verkkovierailumaksut ovat erityisen korkeat lentokoneissa ja laivoilla, joissa on matkapuhelinverkko. Siksi on suositeltavaa perehtyä etukäteen verkkovierailumaksuihin, kun olet ulkomailla, tai ottaa varovaisesti jättämällä laite lentotilaan koko matkan ajaksi.

Maakohtainen suuntanumero Portugali (suunta)