Maan numero Romania

Anna maan nimi tai maan numero:Maa:Romania

maakoodi / maan numero / maatunnus:

+40

01140

paikallinen kellonaika:

15:49

Ylimmän tason toimialue:

ro

Puhelinnumerohaku


Ohje käyttäjälle:
Maan numeron alussa oleva nolla pitää jättää pois. Näin ollen numerosta '02884 1772884' muuttuu kansainvälisen suuntanumeron kanssa muotoon '+40 2884 1772884'.


Paikkojen Romania suuntanumerot...

Maakoodi Romania (Maan numero / maatunnus)


Romania -maakoodi / maan numero / maatunnus on +40 (01140). Jos olet Romania ulkopuolella ja haluat soittaa Suceava, olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodi / maan numero / maatunnus, johon haluat soittaa. Romania maakoodi / maan numero / maatunnus on +40 (01140), joten jos olet Yhdysvallat / USA ja haluat soittaa Suceava, olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +40 330 henkilön puhelinnumeroon. Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 7772884 suuntanumero / suunta 0330 ja maakoodille +40 valittava numero on +40 330 7772884.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat. Yhdysvallat / USA käytetään numerosarjaa 011 numerosarjan 00 sijaan. Vaihtoehtona numerosarjalle +40 330, joka sinun on lisättävä Suceava, olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Yhdysvallat / USA, voit myös käyttää numerosarjaa 01140 330. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 7772884 suuntanumero / suunta 0330 ja maakoodille 01140 (Romania) valittava numero on 01140 330 7772884.

Jopa silloin, kun puhelu vastaanotetaan ulkomailta, soittajan numero saattaa salata palvelun, josta palveluntarjoaja veloittaa lisämaksun. Tällaiset puhelut tulevat usein Afrikasta - ts. puhelut maakoodilla +2xx - tarkoituksenaan houkutella soitetun osapuolen palauttamaan puhelun. Vastaamattoman puhelun palauttaminen tällaiseen numeroon johtaa usein korkeisiin maksuihin kyseiselle tilaajalle, jotka siirretään syöttipuhelun tehneelle yritykselle. Mitä kauemmin palautettu puhelu kestää, sitä korkeammat hinnat ovat. Siksi on oltava varovainen palautettaessa odottamattomia puheluita ulkomailta. Tilaajat tietävät usein kalliiden palvelunumeroiden etuliitteet kotimaassaan, mutta tällaisia palveluita ei yleensä ole mahdollista tunnistaa ulkomaisista puhelinnumeroista.

Jos tilaajaalle soitetaan matkapuhelinnumeroon, ei ole väliä missä maassa mobiililaite sijaitsee. Onko puhelu kansainvälinen puhelu ja onko maatunnus - tässä tapauksessa +40 (01140, Romania) - määritettävä, riippuu yksinomaan siitä, käyttääko soitettu mobiililaite matkapuhelinoperaattoria samasta maasta kuin soittaja. Mobiililaitteen sijainnilla ei ole merkitystä. Tietyissä olosuhteissa sijainti voi kuitenkin vaikuttaa suuresti puhelujen hintaan. Heti kun mobiililaite soittaa ulkomaiseen matkapuhelinverkkoon, verkkovierailumaksua kerääntyy. Nämä maksut maksaa kyseisen laitteen omistaja riippumatta siitä, onko hän soitettu osapuoli vai onko hän soittanut jollekin toiselle. Verkkovierailumaksut on suurelta osin poistettu Euroopan unionissa, joten lisämaksuja ei aiheudu käytettäessä mobiililaitetta toisessa Euroopan maassa. Euroopan unionin ulkopuolella tästä kuitenkin aiheutuu usein korkea lisämaksu. Verkkovierailumaksut ovat erityisen korkeat lentokoneissa ja laivoilla, joissa on matkapuhelinverkko. Siksi on suositeltavaa perehtyä etukäteen verkkovierailumaksuihin, kun olet ulkomailla, tai ottaa varovaisesti jättämällä laite lentotilaan koko matkan ajaksi.

Maakohtainen suuntanumero Romania (suunta)