Suuntanumero 0265 / +61265Suuntanumero 0265 / +61265 (Australia)


Etuliite 0265 on Port Macquarie, Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook aluekoodi. Port Macquarie, Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook sijaitsee Australia. Jos olet Australia ulkopuolella ja haluat soittaa Port Macquarie, Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodin, johon haluat soittaa. Australia maakoodi on +61, joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Port Macquarie, Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +61265 henkilön puhelinnumeroon.

Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat.

Vaihtoehtona numerosarjalle +61265, joka sinun on lisättävä Port Macquarie, Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 0061265.
Puhelinnumerohaku