Suuntanumero 071 / +35371Suuntanumero:071     (+35371)
Paikkakunta tai alue:Sligo, Manorhamilton, Carrick-on-Shannon

Maa:

IrlantiEtuliite 071 on Sligo, Manorhamilton, Carrick-on-Shannon aluekoodi. Sligo, Manorhamilton, Carrick-on-Shannon sijaitsee Irlanti. Jos olet Irlanti ulkopuolella ja haluat soittaa Sligo, Manorhamilton, Carrick-on-Shannon olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodin, johon haluat soittaa. Irlanti maakoodi on +353, joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Sligo, Manorhamilton, Carrick-on-Shannon olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +35371 henkilön puhelinnumeroon.

Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat.

Vaihtoehtona numerosarjalle +35371, joka sinun on lisättävä Sligo, Manorhamilton, Carrick-on-Shannon olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 0035371.
Puhelinnumerohaku


Suuntanumero 071 / +35371 (Irlanti)