Suuntanumero 0749 / +61749Suuntanumero 0749 / +61749 (Australia)


Etuliite 0749 on Rockhampton, Mackay, Gladstone aluekoodi. Rockhampton, Mackay, Gladstone sijaitsee Australia. Jos olet Australia ulkopuolella ja haluat soittaa Rockhampton, Mackay, Gladstone olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodin, johon haluat soittaa. Australia maakoodi on +61, joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Rockhampton, Mackay, Gladstone olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +61749 henkilön puhelinnumeroon.

Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat.

Vaihtoehtona numerosarjalle +61749, joka sinun on lisättävä Rockhampton, Mackay, Gladstone olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 0061749.
Puhelinnumerohaku