Suuntanumero 082 / +6382Suuntanumero 082 / +6382 (Filippiinit)


Etuliite 082 on Davao del Sur, Davao Occidental aluekoodi. Davao del Sur, Davao Occidental sijaitsee Filippiinit. Jos olet Filippiinit ulkopuolella ja haluat soittaa Davao del Sur, Davao Occidental olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodin, johon haluat soittaa. Filippiinit maakoodi on +63, joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Davao del Sur, Davao Occidental olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +6382 henkilön puhelinnumeroon.

Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat.

Vaihtoehtona numerosarjalle +6382, joka sinun on lisättävä Davao del Sur, Davao Occidental olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 006382.
Puhelinnumerohaku