Suuntanumero 0942 / +64942Suuntanumero 0942 / +64942 (Uusi-Seelanti)


Etuliite 0942 on Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island aluekoodi. Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island sijaitsee Uusi-Seelanti. Jos olet Uusi-Seelanti ulkopuolella ja haluat soittaa Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodin, johon haluat soittaa. Uusi-Seelanti maakoodi on +64, joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +64942 henkilön puhelinnumeroon.

Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat.

Vaihtoehtona numerosarjalle +64942, joka sinun on lisättävä Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 0064942.
Puhelinnumerohaku