Suuntanumero 23 / +25523Suuntanumero:23     (+255 23)
Paikkakunta tai alue:Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani

Maa:

TansaniaEtuliite 23 on Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani aluekoodi. Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani sijaitsee Tansania. Jos olet Tansania ulkopuolella ja haluat soittaa Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodin, johon haluat soittaa. Tansania maakoodi on +255, joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +255 23 henkilön puhelinnumeroon.

Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat.

Vaihtoehtona numerosarjalle +255 23, joka sinun on lisättävä Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 00255 23.
Puhelinnumerohaku


Suuntanumero 23 / +25523 (Tansania)