Suuntanumero 35 / +5535Suuntanumero:35     (+55 35)
Paikkakunta tai alue:Poços de Caldas, Varginha, Pouso Alegre

Maa:

BrasiliaEtuliite 35 on Poços de Caldas, Varginha, Pouso Alegre aluekoodi. Poços de Caldas, Varginha, Pouso Alegre sijaitsee Brasilia. Jos olet Brasilia ulkopuolella ja haluat soittaa Poços de Caldas, Varginha, Pouso Alegre olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodin, johon haluat soittaa. Brasilia maakoodi on +55, joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Poços de Caldas, Varginha, Pouso Alegre olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +55 35 henkilön puhelinnumeroon.

Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat.

Vaihtoehtona numerosarjalle +55 35, joka sinun on lisättävä Poços de Caldas, Varginha, Pouso Alegre olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 0055 35.
Puhelinnumerohaku


Suuntanumero 35 / +5535 (Brasilia)