Suuntanumero 867 / +1867Suuntanumero 867 / +1867 (Kanada)


Etuliite 867 on Yukon, Nunavut, Northwest Territories aluekoodi. Yukon, Nunavut, Northwest Territories sijaitsee Kanada. Jos olet Kanada ulkopuolella ja haluat soittaa Yukon, Nunavut, Northwest Territories olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodin, johon haluat soittaa. Kanada maakoodi on +1, joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Yukon, Nunavut, Northwest Territories olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +1 867 henkilön puhelinnumeroon.

Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat.

Vaihtoehtona numerosarjalle +1 867, joka sinun on lisättävä Yukon, Nunavut, Northwest Territories olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 001 867.
Puhelinnumerohaku


Suuntanumero 867 / +1867