Suuntanumero Bishop Auckland, Durham and Stanhope (Eastgate)Paikkakunta tai alue:Bishop Auckland, Durham and Stanhope (Eastgate)
Suuntanumero:01388     (+441388)

Maa:

Iso-Britannia


Suuntanumero Bishop Auckland, Durham and Stanhope (Eastgate) (Iso-Britannia)


Etuliite 01388 on Bishop Auckland, Durham and Stanhope (Eastgate) aluekoodi. Bishop Auckland, Durham and Stanhope (Eastgate) sijaitsee Iso-Britannia. Jos olet Iso-Britannia ulkopuolella ja haluat soittaa Bishop Auckland, Durham and Stanhope (Eastgate) olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodin, johon haluat soittaa. Iso-Britannia maakoodi on +44, joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Bishop Auckland, Durham and Stanhope (Eastgate) olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +441388 henkilön puhelinnumeroon.

Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat.

Vaihtoehtona numerosarjalle +441388, joka sinun on lisättävä Bishop Auckland, Durham and Stanhope (Eastgate) olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 00441388.
Puhelinnumerohaku