Suuntanumero Isle of Benbecula, Outer HebridesPaikkakunta tai alue:Isle of Benbecula, Outer Hebrides
Suuntanumero:01870     (+441870)

Maa:

Iso-BritanniaEtuliite 01870 on Isle of Benbecula, Outer Hebrides aluekoodi. Isle of Benbecula, Outer Hebrides sijaitsee Iso-Britannia. Jos olet Iso-Britannia ulkopuolella ja haluat soittaa Isle of Benbecula, Outer Hebrides olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodin, johon haluat soittaa. Iso-Britannia maakoodi on +44, joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Isle of Benbecula, Outer Hebrides olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +441870 henkilön puhelinnumeroon.

Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat.

Vaihtoehtona numerosarjalle +441870, joka sinun on lisättävä Isle of Benbecula, Outer Hebrides olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 00441870.
Puhelinnumerohaku


Suuntanumero Isle of Benbecula, Outer Hebrides (Iso-Britannia)