Suuntanumero Neukirchen an der Enknach (suunta)Paikkakunta tai alue:Neukirchen an der Enknach

Suuntanumero:

7729     (+43 7729)

Maa:

Itävalta

Puhelinnumerohaku

Suuntanumero Neukirchen an der Enknach (suunta)


Suuntanumero Neukirchen an der Enknach on 7729. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 4565524 ja suuntanumero / suunta 7729 valittava numero on 7729 4565524. Neukirchen an der Enknach sijaitsee Itävalta.

Suuntanumeron etuliite määrittää tilaajan puhelinnumeron tiettyyn sijaintiin. Suuntanumeron lisäksi on olemassa muun tyyppisiä etuliitteitä: kansainväliset, matkapuhelinoperaattoreiden ja eri palvelujen etuliitteet. Ne yhdistetään sopimaan useisiin tarkoituksiin. Soitettaessa maasta toiseen tapauksissa, joissa puhelun vastaanottajalla on lankaverkko, maan etuliite yhdistetään suuntanumeroon ja tilaajan numeroon. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 4565524 suuntanumero / suunta 7729 (Neukirchen an der Enknach) ja maakoodille 0043 valittava numero on 0043 7729 4565524. Jos puhelu on mobiililaitteeseen, maan numero yhdistetään matkapuhelinoperaattorin etuliitteeseen ja tilaajan numeroon. Jos soitto on tilaajalle samassa maassa, maan numero voidaan jättää pois. Kun kyseessä ovat kansalliset puhelut lankapuhelimesta toiseen, suuntanumero / suunta voidaan myös jättää pois monissa maissa, kun molemmilla tilaajilla on sama suuntanumero / suunta. Erityisesti maissa, joissa tilaajat voivat pitää saman puhelinnumeron muutettuaan toiseen paikkaan tai kaupunkiin, suuntanumero / suunta - tässä tapauksessa 7729 - on tietysti myös valittava.

Sekä maan etuliitteessä että suuntanumeron etuliitteessä on yksi tai useampi numero ennen varsinaista etuliitettä. Nämä numerot osoittavat puhelinkeskukselle, että seuraavat numerot ovat suuntanumero / suunta tai maan numero, eivätkä varsinainen puhelinnumero. Suuntanumeroiden osalta tämä on yleensä nolla. maan numero osalta Länsi-Euroopan maat ja useimmat Afrikan, Etelä-Amerikan ja Lähi-idän maat noudattavat ITU:n suositusta kahden nollan käytöstä. Jotkut maat eivät kuitenkaan noudata tätä suositusta: esimerkiksi Pohjois-Amerikan numerointijärjestelmään osallistuvat maat käyttävät numeroa 011 ja Japani numeroa 010.

Etuliitteiden kautta käytettäviin palveluihin saattaa liittyä maksuja ei ainostaan teleoperaattoreilta, vaan myös näitä palveluja tarjoavilta yrityksiltä. Seurauksena on, että monet epäilyttävät yritykset tarjoavat palveluita, joista ei ole juurikaan hyötyä, mutta joista peritään korkeat maksut. Kasvattaakseen voittoaan edelleen, tällaiset palvelut yrittävät pitää soittajat linjalla niin kauan kuin mahdollista. Valvontaviranomaiset toimivat säännöllisesti tällaisia palveluntarjoajia vastaan, mutta siihen ei voida luottaa. Erityisnumeroiden lisäksi, jotka voidaan tunnistaa niiden etuliitteiden avulla, on myös pikavalintanumeroita. Tunnetuimpia ovat hätänumero 112 Euroopassa ja 911 Pohjois-Amerikassa. Näitä numeroita voidaan käyttää valtakunnallisesti, eikä niissä tarvitse olla etuliitteitä, ts. ilman maan numero +43 (0043) tai suuntanumero 7729 (Neukirchen an der Enknach).

Yleensä soittajan puhelinnumero välittyy puhelun vastaanottajalle ja näkyy näytöllä. Vaikka oma puhelinnumerosi on mahdollista estää, mikä on tietosuojan kannalta järkevää, ei pitäisi olla yllättävää, jos soittamasi henkilö ei hyväksy puhelua. Monet ihmiset haluavat tietää, kuka heille soittaa, ja eivät hyväksy nimettömiä puheluita.

Jos olet Itävalta ulkopuolella ja haluat soittaa Neukirchen an der Enknach olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maan numero, johon haluat soittaa. Itävalta maan numero on +43 (0043), joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Neukirchen an der Enknach olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +43 7729 henkilön puhelinnumeroon. Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 4565524 suuntanumero / suunta 7729 (Neukirchen an der Enknach) ja maakoodille 0043 valittava numero on 0043 7729 4565524.