Suuntanumero Southern Mpumalanga (Ermelo)Paikkakunta tai alue:Southern Mpumalanga (Ermelo)
Suuntanumero:017     (+2717)

Maa:

Etelä-Afrikka


Suuntanumero Southern Mpumalanga (Ermelo) (Etelä-Afrikka)


Etuliite 017 on Southern Mpumalanga (Ermelo) aluekoodi. Southern Mpumalanga (Ermelo) sijaitsee Etelä-Afrikka. Jos olet Etelä-Afrikka ulkopuolella ja haluat soittaa Southern Mpumalanga (Ermelo) olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodin, johon haluat soittaa. Etelä-Afrikka maakoodi on +27, joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Southern Mpumalanga (Ermelo) olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +2717 henkilön puhelinnumeroon.

Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat.

Vaihtoehtona numerosarjalle +2717, joka sinun on lisättävä Southern Mpumalanga (Ermelo) olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 002717.
Puhelinnumerohaku


Suuntanumero Southern Mpumalanga (Ermelo)