Suuntanumero Wexford, Enniscorthy, Ferns, GoreyPaikkakunta tai alue:Wexford, Enniscorthy, Ferns, Gorey
Suuntanumero:053     (+35353)

Maa:

IrlantiEtuliite 053 on Wexford, Enniscorthy, Ferns, Gorey aluekoodi. Wexford, Enniscorthy, Ferns, Gorey sijaitsee Irlanti. Jos olet Irlanti ulkopuolella ja haluat soittaa Wexford, Enniscorthy, Ferns, Gorey olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodin, johon haluat soittaa. Irlanti maakoodi on +353, joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Wexford, Enniscorthy, Ferns, Gorey olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +35353 henkilön puhelinnumeroon.

Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat.

Vaihtoehtona numerosarjalle +35353, joka sinun on lisättävä Wexford, Enniscorthy, Ferns, Gorey olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 0035353.
Puhelinnumerohaku


Suuntanumero Wexford, Enniscorthy, Ferns, Gorey (Irlanti)