Suuntanumero Wustrow Kr Mecklenburg-StrelitzPaikkakunta tai alue:Wustrow Kr Mecklenburg-Strelitz
Suuntanumero:039828     (+4939828)

Maa:

Saksa


Suuntanumero Wustrow Kr Mecklenburg-Strelitz (Saksa)


Etuliite 039828 on Wustrow Kr Mecklenburg-Strelitz aluekoodi. Wustrow Kr Mecklenburg-Strelitz sijaitsee Saksa. Jos olet Saksa ulkopuolella ja haluat soittaa Wustrow Kr Mecklenburg-Strelitz olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodin, johon haluat soittaa. Saksa maakoodi on +49, joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Wustrow Kr Mecklenburg-Strelitz olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +4939828 henkilön puhelinnumeroon.

Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat.

Vaihtoehtona numerosarjalle +4939828, joka sinun on lisättävä Wustrow Kr Mecklenburg-Strelitz olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 004939828.
Puhelinnumerohaku