suuntanumero.info
Maan numero Kiinan kansantasavalta (Manner)

Maan numero Kiinan kansantasavalta (Manner)

Anna maan nimi tai maan numero:Maa:Kiinan kansantasavalta (Manner)

maakoodi / maan numero / maatunnus:

+86

0086

paikallinen kellonaika:

06:04 - 08:04

Ylimmän tason toimialue:

cn

Puhelinnumerohaku


Ohje käyttäjälle:
Maan numeron alussa oleva nolla pitää jättää pois. Näin ollen numerosta '08125 1438125' muuttuu kansainvälisen suuntanumeron kanssa muotoon '+86 8125 1438125'.


Paikkojen Kiinan kansantasavalta (Manner) suuntanumerot...

Maakoodi Kiinan kansantasavalta (Manner) (Maan numero / maatunnus)


Kiinan kansantasavalta (Manner) -maakoodi / maan numero / maatunnus on +86 (0086). Jos olet Kiinan kansantasavalta (Manner) ulkopuolella ja haluat soittaa Sanmenxia, olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodi / maan numero / maatunnus, johon haluat soittaa. Kiinan kansantasavalta (Manner) maakoodi / maan numero / maatunnus on +86 (0086), joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Sanmenxia, olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +86 398 henkilön puhelinnumeroon. Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 4438125 suuntanumero / suunta 398 ja maakoodille +86 valittava numero on +86 398 4438125.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat. Vaihtoehtona numerosarjalle +86 398, joka sinun on lisättävä Sanmenxia, olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 0086 398. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 4438125 suuntanumero / suunta 398 ja maakoodille 0086 (Kiinan kansantasavalta (Manner)) valittava numero on 0086 398 4438125.

Jopa silloin, kun puhelu vastaanotetaan ulkomailta, soittajan numero saattaa salata palvelun, josta palveluntarjoaja veloittaa lisämaksun. Tällaiset puhelut tulevat usein Afrikasta - ts. puhelut maakoodilla +2xx - tarkoituksenaan houkutella soitetun osapuolen palauttamaan puhelun. Vastaamattoman puhelun palauttaminen tällaiseen numeroon johtaa usein korkeisiin maksuihin kyseiselle tilaajalle, jotka siirretään syöttipuhelun tehneelle yritykselle. Mitä kauemmin palautettu puhelu kestää, sitä korkeammat hinnat ovat. Siksi on oltava varovainen palautettaessa odottamattomia puheluita ulkomailta. Tilaajat tietävät usein kalliiden palvelunumeroiden etuliitteet kotimaassaan, mutta tällaisia palveluita ei yleensä ole mahdollista tunnistaa ulkomaisista puhelinnumeroista.

Jos tilaajaalle soitetaan matkapuhelinnumeroon, ei ole väliä missä maassa mobiililaite sijaitsee. Onko puhelu kansainvälinen puhelu ja onko maatunnus - tässä tapauksessa +86 (0086, Kiinan kansantasavalta (Manner)) - määritettävä, riippuu yksinomaan siitä, käyttääko soitettu mobiililaite matkapuhelinoperaattoria samasta maasta kuin soittaja. Mobiililaitteen sijainnilla ei ole merkitystä. Tietyissä olosuhteissa sijainti voi kuitenkin vaikuttaa suuresti puhelujen hintaan. Heti kun mobiililaite soittaa ulkomaiseen matkapuhelinverkkoon, verkkovierailumaksua kerääntyy. Nämä maksut maksaa kyseisen laitteen omistaja riippumatta siitä, onko hän soitettu osapuoli vai onko hän soittanut jollekin toiselle. Verkkovierailumaksut on suurelta osin poistettu Euroopan unionissa, joten lisämaksuja ei aiheudu käytettäessä mobiililaitetta toisessa Euroopan maassa. Euroopan unionin ulkopuolella tästä kuitenkin aiheutuu usein korkea lisämaksu. Verkkovierailumaksut ovat erityisen korkeat lentokoneissa ja laivoilla, joissa on matkapuhelinverkko. Siksi on suositeltavaa perehtyä etukäteen verkkovierailumaksuihin, kun olet ulkomailla, tai ottaa varovaisesti jättämällä laite lentotilaan koko matkan ajaksi.

Maakohtainen suuntanumero Kiinan kansantasavalta (Manner) (suunta)