Maan numero Valko-Venäjä

Anna maan nimi tai maan numero:Maa:Valko-Venäjä

maakoodi / maan numero / maatunnus:

+375

00375

paikallinen kellonaika:

6:41

Ylimmän tason toimialue:

by

Puhelinnumerohaku


Ohje käyttäjälle:
Maan numeron alussa oleva nolla pitää jättää pois. Näin ollen numerosta '05541 1995541' muuttuu kansainvälisen suuntanumeron kanssa muotoon '+375 5541 1995541'.


Paikkojen Valko-Venäjä suuntanumerot...

Maakoodi Valko-Venäjä (Maan numero / maatunnus)


Valko-Venäjä -maakoodi / maan numero / maatunnus on +375 (00375). Jos olet Valko-Venäjä ulkopuolella ja haluat soittaa Smorgon, olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodi / maan numero / maatunnus, johon haluat soittaa. Valko-Venäjä maakoodi / maan numero / maatunnus on +375 (00375), joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Smorgon, olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +375 1592 henkilön puhelinnumeroon. Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 9995541 suuntanumero / suunta 1592 ja maakoodille +375 valittava numero on +375 1592 9995541.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat. Vaihtoehtona numerosarjalle +375 1592, joka sinun on lisättävä Smorgon, olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 00375 1592. Kuvitteelliselle puhelinnumerolle 9995541 suuntanumero / suunta 1592 ja maakoodille 00375 (Valko-Venäjä) valittava numero on 00375 1592 9995541.

Jopa silloin, kun puhelu vastaanotetaan ulkomailta, soittajan numero saattaa salata palvelun, josta palveluntarjoaja veloittaa lisämaksun. Tällaiset puhelut tulevat usein Afrikasta - ts. puhelut maakoodilla +2xx - tarkoituksenaan houkutella soitetun osapuolen palauttamaan puhelun. Vastaamattoman puhelun palauttaminen tällaiseen numeroon johtaa usein korkeisiin maksuihin kyseiselle tilaajalle, jotka siirretään syöttipuhelun tehneelle yritykselle. Mitä kauemmin palautettu puhelu kestää, sitä korkeammat hinnat ovat. Siksi on oltava varovainen palautettaessa odottamattomia puheluita ulkomailta. Tilaajat tietävät usein kalliiden palvelunumeroiden etuliitteet kotimaassaan, mutta tällaisia palveluita ei yleensä ole mahdollista tunnistaa ulkomaisista puhelinnumeroista.

Jos tilaajaalle soitetaan matkapuhelinnumeroon, ei ole väliä missä maassa mobiililaite sijaitsee. Onko puhelu kansainvälinen puhelu ja onko maatunnus - tässä tapauksessa +375 (00375, Valko-Venäjä) - määritettävä, riippuu yksinomaan siitä, käyttääko soitettu mobiililaite matkapuhelinoperaattoria samasta maasta kuin soittaja. Mobiililaitteen sijainnilla ei ole merkitystä. Tietyissä olosuhteissa sijainti voi kuitenkin vaikuttaa suuresti puhelujen hintaan. Heti kun mobiililaite soittaa ulkomaiseen matkapuhelinverkkoon, verkkovierailumaksua kerääntyy. Nämä maksut maksaa kyseisen laitteen omistaja riippumatta siitä, onko hän soitettu osapuoli vai onko hän soittanut jollekin toiselle. Verkkovierailumaksut on suurelta osin poistettu Euroopan unionissa, joten lisämaksuja ei aiheudu käytettäessä mobiililaitetta toisessa Euroopan maassa. Euroopan unionin ulkopuolella tästä kuitenkin aiheutuu usein korkea lisämaksu. Verkkovierailumaksut ovat erityisen korkeat lentokoneissa ja laivoilla, joissa on matkapuhelinverkko. Siksi on suositeltavaa perehtyä etukäteen verkkovierailumaksuihin, kun olet ulkomailla, tai ottaa varovaisesti jättämällä laite lentotilaan koko matkan ajaksi.

Maakohtainen suuntanumero Valko-Venäjä (suunta)