Suuntanumero PingdingshanPaikkakunta tai alue:Pingdingshan
Suuntanumero:375     (+86 375)

Maa:

Kiinan kansantasavalta (Manner)Etuliite 375 on Pingdingshan aluekoodi. Pingdingshan sijaitsee Kiinan kansantasavalta (Manner). Jos olet Kiinan kansantasavalta (Manner) ulkopuolella ja haluat soittaa Pingdingshan olevalle henkilölle, tarvitset aluekoodin lisäksi sen maan maakoodin, johon haluat soittaa. Kiinan kansantasavalta (Manner) maakoodi on +86, joten jos olet Suomi ja haluat soittaa Pingdingshan olevalle henkilölle, sinun on lisättävä etuliite +86 375 henkilön puhelinnumeroon.

Aluekoodin edessä oleva nolla jätetään tällöin pois.

Puhelinnumeron alussa olevaa plusmerkkiä voidaan yleensä käyttää tässä muodossa. On kuitenkin yleisempää korvata plusmerkki numerosarjalla, joka ilmoittaa puhelinverkolle, että soitat numerosta, joka sijaitsee toisessa maassa. ITU suosittelee käyttämään numerosarjaa 00, jota käytetään myös monissa maissa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat.

Vaihtoehtona numerosarjalle +86 375, joka sinun on lisättävä Pingdingshan olevan henkilön puhelinnumeron eteen, jotta voit soittaa heille Suomi, voit myös käyttää numerosarjaa 0086 375.
Puhelinnumerohaku


Suuntanumero Pingdingshan (Kiinan kansantasavalta (Manner))